Bli trafikreporter och få hjälp av andra förare!

V-Traffic för iPhone och Android är gratis trafik-appar som hjälper dig att köra säkrare och att välja smartaste vägen efter trafikläget just nu! Se till exempel var trafikköerna befinner sig, var det är halt, vilka vägar som övervakas extra av polisen och var olyckan har varit framme.

När du själv hamnar i en kö, ser en olycka utmed vägen eller upplever halt väglag kan du direkt varna andra bilister genom att skicka en rapport från din smartphone. Om många rapporterar hjälper vi varandra och skapar Sveriges bästa trafiköversikt.

En perfekt kombination av professionell tjänst och privat rapportering

V-Traffic ger bästa möjliga trafiköversikt genom att sätta samman information från myndigheter, yrkesmässig trafik, privata fordon, trafikjournalister och inte minst privatpersoner som själva rapporterar.

Vill du hellre ha V-Traffic direkt i din bil?

Vår V-Traffic tjänst är integrerad i många navigationssystem på marknaden via tjänsten RDS TMC (Traffic Message Channel över radio). Men se upp, det finns fler tjänster på marknaden så att det står TMC i manualen betyder inte att du säkert får V-Traffic.

För att ta reda på om just din bil eller bilen du vill köpa tar emot vår tjänst ber vi dig att prata med din bilåterförsäljare. Skulle svaret vara negativt finns många andra lösningar:

  • Nästan alla navigatorer från Garmin, Pioneer, Kenwood etc tar emot vår tjänst. Se bara till att enheten du köper har en livstids förbetald licens. På det viset slipper du vara orolig för SIM-kortskostnader på dina långresor (TMC finns i hela Europa och är nästan alltid gratis för användaren).

  • Unna dig en bra hållare till din smartphone inklusive laddare så blir det nästan lika bra och säkert som ett inbyggt system. Tänk bara på roamingen när du åker utomlands. Riktigt bra hållare finns hos Brodit.